*

Recent

Author Topic: replaceing default logo  (Read 8155 times)

brianc

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Force: +0/-0
replaceing default logo
« on: September 28, 2015, 12:45:13 PM »
Trying to replace default logo. With one that if 600X 80. But only shows the same size as default logo. Where do I change the size in the code?? My image is 600 X 80. And I don't want a border around it.


am-fs

  • Owner
  • Developer
  • Full Member
  • ******
  • Posts: 228
  • Force: +1/-0
    • Great Flash Games
Re: replaceing default logo
« Reply #1 on: September 28, 2015, 05:29:19 PM »
depends on what template you are using

here is how too on the monster template

templates/monster/blocks/topnav.php

Find:
Code: [Select]
<div class="logo">
<a href="'.$domain.'"><img src="'.$domain.'/templates/'.$template.'/images/logo.png" alt="'.$sitename.'" width="270" height="80"/></a>
</div>

Edit to what you want.


brianc

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Force: +0/-0
Re: replaceing default logo
« Reply #2 on: September 30, 2015, 08:29:09 AM »
Got it thank you